AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette yengeç görmek

Kahve falında tuvalette yengeç görmek

Kahve falında tuvalette yengeç görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalette yengeç gördüyseniz:

  • Şüphecilik sorunlara neden olabilir.

Kahve falında tuvalette yengeç görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş yengeç görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına delalettir.

Kahve falında sarı yengeç görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yengeç tutmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yengeç görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı yengeç görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağını yengeç ısırdığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, borçlanacağına işarettir.

Kahve falında siyah yengeç görmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, hasta olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir