AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş yengeç görmek

Kahve falında pişmiş yengeç görmek

Kahve falında pişmiş yengeç görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, para sıkıntısı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında pişmiş yengeç gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının ayağınızın altında dolaşmaması gerekiyor.

Kahve falında pişmiş yengeç görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yengeç doğurmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yengeç yavrusu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeç eti yemek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine yorulur.

Kahve falında yengeç burcu görmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında yengeç ısırmak eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yengecin ısırması görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına inanılır.

Kahve falında deniz ve yengeç görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir