Kahve falında tuvalette taharet almak

Kahve falında tuvalette taharet almak kazancının ilk önce azalacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, elde bulunan imkânların artacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, akıl vereceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette taharet almak gördüyseniz:

  • Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Kahve falında tuvalette taharet almak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taharet yapmak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında taharet almak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taharet ettiğini görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taharet bezi görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında taharet musluğu görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını delalet etmektedir.

Kahve falında taharet almamak endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında taharet alamamak iş için gurbete gidileceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top