AnaSayfa / Genel / Kahve falında taharet alamamak

Kahve falında taharet alamamak

Kahve falında taharet alamamak her zaman çok mutlu olacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında taharet alamamak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden bilerek uzaklaşmak isteyeceksiniz.

Kahve falında taharet alamamak her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında taharet almamak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette taharet almak çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında taharet bezi görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında taharet musluğu görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında taharet almak bazı radikal kararlar alınacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet eder.

Kahve falında taharet yapmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında taharet ettiğini görmek ettikleri duanın kabul olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir