Kahve falında taharet yapmak

Kahve falında taharet yapmak şansının ve kısmetinin açılacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, güzel bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında taharet yapmak gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassassınız.

Kahve falında taharet yapmak yeni işler alacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında taharet almamak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, borçlarının artacağına işarettir.

Kahve falında taharet bezi görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, variyetini çoğaltacağına yorulur.

Kahve falında taharet musluğu görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette taharet almak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında taharet alamamak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taharet almak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taharet ettiğini görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top