Kahve falında taharet almamak

Kahve falında taharet almamak sözünde duracağına, hep dua edeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine inanılır.

Kahve falında taharet almamak gördüyseniz:

  • Özel veya aile hayatınızla ilgili bir konuyu tam istediğiniz şekle dönüştürmek için gereken herşeye sahipsiniz.

Kahve falında taharet almamak büyük tartışmalara gireceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalette taharet almak kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taharet ettiğini görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında taharet yapmak maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında taharet bezi görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında taharet alamamak zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında taharet musluğu görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında taharet almak hayatının bir anda cennete döneceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top