Kahve falında taharet almak

Kahve falında taharet almak elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taharet almak gördüyseniz:

  • İstediğiniz herhangi birisinin dikkatini kolaylıkla çekebilirsiniz.

Kahve falında taharet ettiğini görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalette taharet almak ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında taharet yapmak sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine inanılır.

Kahve falında taharet bezi görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında taharet almak çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, bunun da geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taharet almamak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taharet musluğu görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, sözler sarf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taharet alamamak hayallerinin peşinden gideceğine, başarılarını ispat edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top