AnaSayfa / Genel / Kahve falında attan saklanmak

Kahve falında attan saklanmak

Kahve falında attan saklanmak her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında attan saklanmak gördüyseniz:

  • Size ekstra sorumluluklar veya size ait olmayan yükler yüklemeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında attan saklanmak gelişeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaştan saklanmak iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yer altına saklanmak güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatıya saklanmak eşyaların yenileneceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılandan saklanmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında korkarak kaçmak saklanmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında odaya saklanmak sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında dolaba saklandığını görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir