AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette örümcek ağı görmek

Kahve falında tuvalette örümcek ağı görmek

Kahve falında tuvalette örümcek ağı görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, zorlukların son bulacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında tuvalette örümcek ağı gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınızla problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tuvalette örümcek ağı görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, onlara değer vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında örümcek ağı bozmak kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında örümcek ağına dolanmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında büyük örümcek ağı görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örümcek ve ağını görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarlarda örümcek ağı görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında pencerede örümcek ağı görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak odasında örümcek ağı görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir