AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak odasında örümcek ağı görmek

Kahve falında yatak odasında örümcek ağı görmek

Kahve falında yatak odasında örümcek ağı görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak odasında örümcek ağı gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edebilecek bir olay onun sizden uzaklaşmasına neden olabilir.

Kahve falında yatak odasında örümcek ağı görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, sorunlarını unutacağına alamet eder.

Kahve falında kapıda örümcek ağı görmek rızkının kesileceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına yorulur.

Kahve falında evden örümcek ağı temizlemek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında örümcek ağı süpürmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında mutfakta örümcek ağı görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağın içinde örümcek görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalette örümcek ağı görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında örümcek ağına dolanmak darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir