AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük örümcek ağı görmek

Kahve falında büyük örümcek ağı görmek

Kahve falında büyük örümcek ağı görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine delalet eder.

Kahve falında büyük örümcek ağı gördüyseniz:

  • Etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Kahve falında büyük örümcek ağı görmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında örümcek ağı görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalette örümcek ağı görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Kahve falında örümcek ağına yakalanmak binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında örümcek ağını görmek ortalığın karışacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında örümcek ağına dolanmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında başkasının evinde örümcek ağı görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mutfakta örümcek ağı görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir