AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarlarda örümcek ağı görmek

Kahve falında duvarlarda örümcek ağı görmek

Kahve falında duvarlarda örümcek ağı görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, bahtın açılacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarlarda örümcek ağı gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalmanız durumunda, olaylar sizin müdahalenize gerek kalmadan çözülebilir veya yok olup gidebilir.

Kahve falında duvarda örümcek ağı görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında duvarlarda örümcek ağı görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin duvarında örümcek ağı görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında örümcek ağı süpürdüğünü görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıda örümcek ağı görmek makamının sarsılmayacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında örümcek ağına dolanmak rahatının yerinde olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük örümcek ağı görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında örümcek ağının içinden geçmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir