AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette mısır görmek

Kahve falında tuvalette mısır görmek

Kahve falında tuvalette mısır görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, bunalıma gireceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, işlerinde başarılı olacağına, şansın açılacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette mısır gördüyseniz:

  • Hayatınızda yaşam tarzınıza faydası olacak değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında tuvalette mısır görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, zaman bulmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ mısır görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mısır yazısı görmek zor günlerin geride kalacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil mısır tarlası görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına alamet eder.

Kahve falında birinden mısır almak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında mısır tarlasında koşmak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında buğday mısır görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaynamış mısır yemek eşlerin muhabbetinin artacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir