AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden mısır almak

Kahve falında birinden mısır almak

Kahve falında birinden mısır almak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, sevindirici haberler alınacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, makam edineceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden mısır almak gördüyseniz:

  • Yeni iş anlaşmaları yapmanız olasıdır.

Kahve falında kırmızı mısır görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında mısır patlaması yemek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mısır toplamak işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında tarlada mısır ekmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına tabir olunur.

Kahve falında patlamış mısır yemek görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır suyu içmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye mısır vermek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında mısır çuvalı görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, işlerinin toparlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir