AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır yazısı görmek

Kahve falında mısır yazısı görmek

Kahve falında mısır yazısı görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına alamet eder.

Kahve falında mısır yazısı gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, gidip o topu alan kişi olmalısınız.

Kahve falında mısır yazısı görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır sattığını görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır pişirmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kuru mısır tanesi görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş mısır yemek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mısıra gittiğini görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mısır kustuğunu görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasında olmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir