AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya seslenmek

Kahve falında babaya seslenmek

Kahve falında babaya seslenmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, sonradan da çok üzüleceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, birikiminin artacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine işaret eder.

Kahve falında babaya seslenmek gördüyseniz:

  • Başka kimseler tarafından bir şeyleri kabul etmeye zorlanabilirsiniz.

Kahve falında baba diye seslenmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya seslenmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, amaçlarına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında babaya seslenmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine tabir olunur.

Kahve falında babama seslenmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine alamet eder.

Kahve falında anneye seslenmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, yolunda huzurla devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşine seslenmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, ruhen güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğuna seslenmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında birisine seslenmek yeni bir eve sahip olunacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir