AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babaya sarılıp öpmek

Kahve falında ölmüş babaya sarılıp öpmek

Kahve falında ölmüş babaya sarılıp öpmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babaya sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi başınıza hareket etmek zorunda kalabilir veya bırakılabilirsiniz.

Kahve falında ölen babaya sarılmak öpmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya sarılıp öpmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, lüks şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babaya sarılıp öpmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasına sarılmak öpmek yeni bir ortama girileceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak öpmek kimse ile tartışmayacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen babaya sarılıp öpmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına delalet eder.

Kahve falında babaya sarılmak öpmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş anne babanın elini öpmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir