Kahve falında tuvalette kaşık görmek

Kahve falında tuvalette kaşık görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalette kaşık gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz artacak.

Kahve falında tuvalette kaşık görmek hak ve din yolunu bırakacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında kaşık kırmak sorunlarının artacağına, stresli bir ortama gireceğine yorulur.

Kahve falında kaşıkla dondurma yemek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kaşık görmek tatsızlıkların yaşanacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşık tabak görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında gümüş kaşık almak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaşık hediye etmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında bir kaşık su görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top