AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kaşık almak

Kahve falında gümüş kaşık almak

Kahve falında gümüş kaşık almak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, hayırlı ve güzel olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, ağız tadının da kaçacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine işaret eder.

Kahve falında gümüş kaşık almak gördüyseniz:

  • Cevapları yaratıcı çözümler üreten tartışmalara girebilirsiniz.

Kahve falında gümüş kaşık görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş kaşık almak üzüntülü günler yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş çay kaşığı görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş kaşık çatal görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine işarettir.

Kahve falında küçük kaşık görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında kaşıkla toprak yemek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabak kaşık çatal görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık kaşık görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir