AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette adet kanı görmek

Kahve falında tuvalette adet kanı görmek

Kahve falında tuvalette adet kanı görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yardım edeceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette adet kanı gördüyseniz:

  • Sorunları tek tek ele alırsanız başarabilirsiniz.

Kahve falında tuvalette adet kanı görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırında adet kanı görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının adet kanını görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin adet kanı görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında çok adet kanı görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, sağlığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta adet kanı görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında adet kanını temizlemek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah adet kanı görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir