AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaletin içine düşmek

Kahve falında tuvaletin içine düşmek

Kahve falında tuvaletin içine düşmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tuvaletin içine düşmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirebilir veya bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Kahve falında tuvalet pisliğine düşmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalet deliğine düşmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet kuyusuna düşmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalette yere düşmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına inanılır.

Kahve falında tuvaletin deliğine düşmek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette kayıp düşmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvaletin içine düşmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine işarettir.

Kahve falında çukura düşmek ve çıkmak hayat standartlarının yüksek olacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir