AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaletin deliğine düşmek

Kahve falında tuvaletin deliğine düşmek

Kahve falında tuvaletin deliğine düşmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, yapılan hataların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvaletin deliğine düşmek gördüyseniz:

  • Tepkisellik kaybettirebilir.

Kahve falında tuvalet deliğine düşmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvaletin deliğine düşmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında delikten düşmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğine görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, hak yolundan ayrılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvaletin deliğine girmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğinden geçmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet deliğine girmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında tuvalet deliğini görmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, güven kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir