AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet deliğine düşmek

Kahve falında tuvalet deliğine düşmek

Kahve falında tuvalet deliğine düşmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalet deliğine düşmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan önemli şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında tuvalet deliğine düşmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvaletin deliğine düşmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında delikten düşmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında tuvalet deliğine görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet deliğinden geçmek iyi halinin kalmayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalet deliğine girmek sorunlarının sürekli artacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine inanılır.

Kahve falında tuvalet deliğinde insan görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvaletin deliğini görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir