AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette yere düşmek

Kahve falında tuvalette yere düşmek

Kahve falında tuvalette yere düşmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, rahatının kaçacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında tuvalette yere düşmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir olay ya da düşünce biçimi olayları farklı görmenize neden olabilir.

Kahve falında tuvalette yere düşmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalet kuyusuna düşmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalet deliğine düşmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvaletin içine düşmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvaletin deliğine düşmek şaşkın olacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette kayıp düşmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, rızkının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tuvalet pisliğine düşmek işlerin çok büyümeyeceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında yere düşmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir