AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaleti aramak

Kahve falında tuvaleti aramak

Kahve falında tuvaleti aramak daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında tuvaleti aramak gördüyseniz:

  • Sizi şaşırtacak bir haber almanız ihtimali güçlüdür.

Kahve falında tuvalete aramak kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına alamet eder.

Kahve falında tuvalet aramak kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvaleti aramak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet aradığını görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında temiz tuvalet aramak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabaları bir arada görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis aramak hayallerinin peşinden gideceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı kaybetmek aramak zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir