AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet aramak

Kahve falında tuvalet aramak

Kahve falında tuvalet aramak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet aramak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar tüyolar verebilirler.

Kahve falında tuvalet aramak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvaleti aramak karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete aramak işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet aradığını görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında temiz tuvalet aramak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında nöbetçi eczane aramak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine inanılır.

Kahve falında polisi aradığını görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın aramak makbul olan şeylere, zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir