AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet aradığını görmek

Kahve falında tuvalet aradığını görmek

Kahve falında tuvalet aradığını görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet aradığını gördüyseniz:

  • Ya da vadesi gelmemesine rağmen bir arkadaşınız sıkıştım diyerek sizden alacağını isteyebilir.

Kahve falında temiz tuvalet aramak oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet aradığını görmek yüklü siparişler alacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete aramak hainlik yapacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalet aramak sevdiği insana kavuşacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tuvaleti aramak onlarla iyi geçim halinde olacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında elbisesini aramak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işaret eder.

Kahve falında abdesthane aramak çok rahat bir nefes alacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kendi evini aramak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir