AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabaları bir arada görmek

Kahve falında akrabaları bir arada görmek

Kahve falında akrabaları bir arada görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, zenginlik içinde olacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine alamet eder.

Kahve falında akrabaları bir arada gördüyseniz:

  • Aileniz veya evinizle ya da eski bir tanıdıkla ilgili beklenmedik eleştiri, haber, bilgi veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında tüm akrabaları bir arada görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında akrabaları bir arada görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabalarla bir arada olmak gönül sızılarının dineceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bütün akrabaları bir arada görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında akrabayı bir arada görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalet eder.

Kahve falında kaybolan bir şey aramak rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına yorulur.

Kahve falında altın yüzük aramak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dini kitap aramak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir