AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete ters oturmak

Kahve falında tuvalete ters oturmak

Kahve falında tuvalete ters oturmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalete ters oturmak gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilir, amaçlarınıza ulaşmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında tuvalete ters oturmak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına alamet eder.

Kahve falında koltuğa ters oturmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvaleti ters görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkalarının yanında tuvalete oturmak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete oturmak kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette oturmak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tuvaletin üstüne oturmak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında gelinliği ters giymek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir