AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaleti ters görmek

Kahve falında tuvaleti ters görmek

Kahve falında tuvaleti ters görmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, şansının geri döneceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında tuvaleti ters gördüyseniz:

  • Cazip teklif veya davetler alabilirsiniz.

Kahve falında tuvaleti ters görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete ters oturmak daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derede ters yüzmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında seccadeyi ters görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ters dönmüş şemsiye görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geminin ters döndüğünü görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında ayakları ters bebek görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine delalettir.

Kahve falında ters yüzük görmek attığı her adımı düşüneceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir