AnaSayfa / Genel / Kahve falında firtinaya kapilmak

Kahve falında firtinaya kapilmak

Kahve falında firtinaya kapilmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, kem gözlere geleceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında firtinaya kapilmak gördüyseniz:

  • Elinize bir şey geçmeyecekse pazarlıktan kaçınmalı veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Kahve falında çukur kapatmak bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına delalettir.

Kahve falında kabeyi görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabenin üzerinde oturmak hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında kabede imamlık yapmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, güvensizlik duymaya rivayet eder.

Kahve falında kabede namaz kılanları görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında kabeyi öptüğünü görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boşa akan musluğu kapatmak bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, üzgün ve hasta olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dükkan kapatmak kötü haberler alacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir