AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabede evlendiğini görmek

Kahve falında kabede evlendiğini görmek

Kahve falında kabede evlendiğini görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kabede evlendiğini gördüyseniz:

  • Köprüler kurmaya çalışırken karşı tarafı daha da soğutma riskiniz var.

Kahve falında kabede evlenmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabede evlendiğini görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mevlana nın kabrini görmek mutluluğundan olacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına yorulur.

Kahve falında kabede ezan dinlemek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine delalet eder.

Kahve falında kabenin minyatürünü görmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında kabe yolunda olmak kendisinin ve ailesinin geleceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kabre çiçek dikmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kabre girdiğini görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir