AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi taşımak

Kahve falında kabeyi taşımak

Kahve falında kabeyi taşımak fakirlik yaşayacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, çok yorulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabeyi taşımak gördüyseniz:

  • Aynı durum iş hayatı veya finansal başlıklı konularda da yaşanabilir, yani işler yavaşlayabilir veya beklentiler karşılanmayabilir.

Kahve falında kabeyi taşımak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında kapla su taşımak yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, onları gücendireceğine yorulur.

Kahve falında su kabı taşımak çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sofra taşımak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.

Kahve falında bir kızı sırtında taşımak dünya hayatından yana da razı geleceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan taşımak eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı sırtında taşımak bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, keyifli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek başına cenaze taşımak maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir