AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi seyretmek

Kahve falında kabeyi seyretmek

Kahve falında kabeyi seyretmek umduğunu bulamayacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, sadaka ya da zekat vereceğine, para pul sahibi olacağına, elindekini de bitireceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında kabeyi seyretmek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size ilginç seçenekler sunabilirler.

Kahve falında kabeyi seyretmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar seyretmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sinema seyretmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami seyretmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında denizi yüksekten seyretmek umutlarını kaybedeceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında balık tutanları seyretmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmuru seyretmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde yıldızları seyretmek kurtuluşa kavuşacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir