AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete gideni görmek

Kahve falında tuvalete gideni görmek

Kahve falında tuvalete gideni görmek zorlukların geride kalacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , işlerinin günden güne azalacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, fal sahibinin muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında tuvalete gideni gördüyseniz:

  • Bazı meslektaşlarınıza ya da arkadaşlarınıza yapacağınız jest veya yardımlar fırsatları beraberinde getirebilir.

Kahve falında sürekli tuvalete gitmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında çok tuvalete gitmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, malını ve parasını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde tuvalete gitmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalete giden birini görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sık sık tuvalete gitmek maddi kriz yaşanacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giyip tuvalete gitmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işarettir.

Kahve falında tuvalet gitmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yalın ayak tuvalete gitmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir