AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet gitmek

Kahve falında tuvalet gitmek

Kahve falında tuvalet gitmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, ekmeğinin azalacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, çok üst mevkilere geleceğine, zengin için yoksulluğa, kucaklaşacağına, kazancının artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet gitmek gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz şimdilik bir şey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmakta yarar var.

Kahve falında yolculukta tuvalete gitmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında kirli tuvalete gitmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok tuvalete gitmek kara kara düşüneceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında okulda tuvalete gitmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yalın ayak tuvalete gitmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastanede tuvalete gitmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete gitmek istemek ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete gideni görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir