AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete giden birini görmek

Kahve falında tuvalete giden birini görmek

Kahve falında tuvalete giden birini görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete giden birini gördüyseniz:

  • Başkasının başına gelen bir talihsizlik sizi son derece kızdırabilir.

Kahve falında tuvalete gidememek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında devamlı tuvalete gitmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli tuvalete gitmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giyip tuvalete gitmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının evinde tuvalete gitmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okulda tuvalete gitmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tuvalete giden birini görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine işarettir.

Kahve falında sık sık tuvalete gitmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir