AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı deri ceket giymek

Kahve falında kırmızı deri ceket giymek

Kahve falında kırmızı deri ceket giymek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, makam ve rızık sağlayacağına, daha iyi anlaşır olacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı deri ceket giymek gördüyseniz:

  • Israrcı kişilere veya artan taleplere rağmen, gereğinden fazlasını yapma eğilimi hatalı olabilir.

Kahve falında kırmızı deri ceket giymek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni deri ceket giymek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah deri ceket giydiğini görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, yeni iş kapılarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında kahverengi deri ceket giymek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine yorulur.

Kahve falında deri ceket giymek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine tabir olunur.

Kahve falında siyah deri ceket giymek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı etek ceket giymek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı renk ceket giymek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir