AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya bozuk para vermek

Kahve falında babaya bozuk para vermek

Kahve falında babaya bozuk para vermek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, ekmek bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babaya bozuk para vermek gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar mantıklı dahi görünse de, sonuçta bir işe yaramayacaksa kaçınmakta fayda var.

Kahve falında babaya bozuk para vermek gelirinin daimi olacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında babadan bozuk para almak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babadan bozuk para almak işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline bozuk para almak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yerden bozuk para bulmak çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk yabancı para görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinden bozuk para almak de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde bozuk para toplamak bolluk ve bereket göreceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir