AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden bozuk para bulmak

Kahve falında yerden bozuk para bulmak

Kahve falında yerden bozuk para bulmak kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, bereketli işler yapacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına yorulur.

Kahve falında yerden bozuk para bulmak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmanız da olasıdır.

Kahve falında yerden bozuk para bulmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde bozuk para bulmak mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında yerde bozuk para toplamak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bozuk para yerden toplamak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yerde bozuk para görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden bozuk para toplamak inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden bozuk para topladığını görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine yorulur.

Kahve falında bozuk paraları yerden toplamak ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir