AnaSayfa / Genel / Kahve falında babadan bozuk para almak

Kahve falında babadan bozuk para almak

Kahve falında babadan bozuk para almak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına delalet eder.

Kahve falında babadan bozuk para almak gördüyseniz:

  • Size, başarıp başaramayacağınıza bağlı olmaksızın yardım etmek isteyecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında babadan bozuk para almak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babaya bozuk para vermek iyi geçineceğine, iyi geçim halinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babadan bozuk para almak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinden bozuk para toplamak kafa karışıklığından sıyrılacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında avucunda bozuk para görmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurlu bozuk para görmek kazancının çok düşeceğine, dara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yoldan bozuk para toplamak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdanın içinde bozuk para görmek sağlığının da bozulacağına, buna rağmen kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir