AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaletin taşması görmek

Kahve falında tuvaletin taşması görmek

Kahve falında tuvaletin taşması görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, adını işiyle duyuracağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvaletin taşması gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında tuvalet taşını görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tuvaleti taşmış görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, rızkının çeşitleneceğine yorulur.

Kahve falında tuvalet taştığını görmek işlerini büyüteceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tuvalet taşı görmek rütbenin yükseleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete taş atmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet taşı temizlemek ailesi ile mutlu olacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet eder.

Kahve falında tuvaletlerin taştığını görmek yarınlarına umutla bakacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalet taşması görmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir