AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet pompası görmek

Kahve falında tuvalet pompası görmek

Kahve falında tuvalet pompası görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalet pompası gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren ilişkilerinizde sıkıntılar yaşanabilir.

Kahve falında tuvalet pompası görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalettir.

Kahve falında pompalı tüfekle vurulmak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pompalı tüfekle ateş etmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pompalı silah görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pompalı silahla ateş etmek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su pompası görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yanlış işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında benzin pompası görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz tuvalete çiş yapmak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir