AnaSayfa / Genel / Kahve falında su pompası görmek

Kahve falında su pompası görmek

Kahve falında su pompası görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, verilen kararların geri çekileceğine işarettir.

Kahve falında su pompası gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman, nasıl hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında su pompası görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tuvalet pompası görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalettir.

Kahve falında pompalı tüfekle ateş etmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pompalı tüfekle vurulmak borcunun çok olacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında pompalı silahla ateş etmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pompalı silah görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında benzin pompası görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kabede zemzem suyu içmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir