AnaSayfa / Genel / Kahve falında pompalı silah görmek

Kahve falında pompalı silah görmek

Kahve falında pompalı silah görmek can sıkıcı haberler almaya, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, iyi bir patron olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, uzun sohbetler edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pompalı silah gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Kahve falında pompalı silah görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pompalı silahla ateş etmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine tabir olunur.

Kahve falında pompalı tüfekle vurulmak ticaretinin de hızlanacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işarettir.

Kahve falında tuvalet pompası görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, onlar sayesinde moral bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su pompası görmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında pompalı tüfekle ateş etmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında benzin pompası görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah atan birini görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir