AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet aynası görmek

Kahve falında tuvalet aynası görmek

Kahve falında tuvalet aynası görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, sevgisinin artacağına, kötü yönde hareket edeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet aynası gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, anlaşma veya ilişki artık size daha fazla hizmet etmiyorsa uzaklaşmayı düşünebilirsiniz.

Kahve falında tuvalet aynası görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette ayna görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında aynada başka birini görmek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında aynada dişlere bakmak işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında aynaya baktığını görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına delalet eder.

Kahve falında aynayı silmek güzelleşeceğine, hayatını ailesine adayacağına delalettir.

Kahve falında aynada dişi görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işarettir.

Kahve falında cam ayna kırmak sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir