AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada başka birini görmek

Kahve falında aynada başka birini görmek

Kahve falında aynada başka birini görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Kahve falında aynada başka birini gördüyseniz:

  • İnsanlar şikayet veya eleştirilere aşırı tepkiler verebilirler.

Kahve falında aynada kendini başka biri olarak görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında aynada başka birini görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, geçim derdinin kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında parlak ayna görmek işlerinin kötüye gideceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına delalettir.

Kahve falında ters ayna görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine delalettir.

Kahve falında aynada süslenmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında aynalı ev görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında ayna hediye etmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü aynada görmek falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir