Kahve falında aynada dişi görmek

Kahve falında aynada dişi görmek el üstünde tutulacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında aynada dişi gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Kahve falında aynada dişi görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalettir.

Kahve falında evin içinde ayna görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü ayna görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında puslu ayna görmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında aynada kendini yaşlanmış görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynanın düştüğünü görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çerçeveli ayna görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yerde ayna görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top