AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütün yapmak

Kahve falında tütün yapmak

Kahve falında tütün yapmak kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tütün yapmak gördüyseniz:

  • Olayları geçiştirmeye çalışmak yerine daha yapıcı yaklaşımlar geliştirmek yararınıza olabilir.

Kahve falında tütün yapmak saygı değer bir konuma çıkacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet eder.

Kahve falında tütün tabakası görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yapraklı tütün görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak tütün görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tütün kırmak görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tütün ekmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş tütün görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaprak tütün görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir