AnaSayfa / Genel / Kahve falında tütsü almak

Kahve falında tütsü almak

Kahve falında tütsü almak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, yapılan işte ustalaşılacağına delalettir.

Kahve falında tütsü almak gördüyseniz:

  • İltifatlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tütsü yakmak evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tütsü görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine yorulur.

Kahve falında tütsü koklamak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tütsü almak bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir